Форум на тему развоја талената

 Talent Development Forum 2022

Пријавите се да пратите Talent Development Forum 2022 који се одржава у четвртак 14. априла од 10.45 до 18.15 часова и искористите прилику да упознате неке од најбољих послодаваца у Србији, чујете њихове ставове и размишљања на тему развоја талената, као и да ступите у контакт с њима.

Део Форума ће бити Huawei Technologies, Tenderly, Trizma, Degordian, Playrix, Carlsberg, водеће банке попут AIK, Addiko, Unicredit i Intesa, и други. На догађају ће говорити и експерти из сектора образовања и државних институција, а целу агенду можете видети овде.

Најбољи студенти ће имати прилику и да уживо дођу на догађај у Marsh Open Space Beograd (за више детаља о овој опцији, потребно је да пошаљу мејл на ema.lukic@afa.co.rs ), док ће сви остали моћи да прате догађај путем уживо преноса на Youtube каналу који ће добити након регистрације на овом линку.

Првих 100 регистрованих имаће прилику да након одслушаног догађаја доставе свој CV који ће организатори Форума (AFA organizacija) проследити послодавцима са догађаја.

Централна тема догађаја је Креирање и развој талената – одговорност образовог или пословног сектора?, а говориће се и о темама агилног развоја талената, предностима јединственог финског система образовања, спремности дипломаца за тржиште рада, континуираном учењу, као и променама које ИТ сектор доноси када је у питању регрутација, развој и задржавање талената.
 
Више информација о овом програму можете наћи овде.