Компанија Coca-Cola HBC Србија у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, NALED-om и Националном асоцијацијом канцеларија за младе, трећу годину заредом реализује пројекат под називом Coca-Cola подршка младима

Програм је намењен студентима завршних година и свим младима (између 18 и 30 година) који су у потрази за послом. Циљ програма је да младима пружи прилику да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до посла. 
 
Програм се спроводи у виду тродневних, бесплатних, интерактивних радионица, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом. 
 
Током програма полазници ће моћи да унапреде своја знања о писању биографије, разговора за посао, писања бизнис плана и унапреде вештине комуникације, вежбају јавни наступ са сјајним тренерима и створе нове контакте и познанства.
 
Град Крагујевац подржава и активно учествује у националном пројекту Coca-Cola подршка младима
 
Првих 30 кандидата који се пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 22. до 24. октобра 2019.године у Бизнис иновационом центру у Крагујевцу
 
Више информација о програму и начину пријаве можете наћи овде.