Campus France: Путујући студентски сајам 2015.  године

У сарадњи са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, Француски институти из Србије, Бугарске, Македоније, Босне и Херцеговине и Црне Горе организују седми Путујући студентски сајам - „Балканску турнеју 2015. године”.

Сајам ће се одржати у среду, 04. новембра 2015. године од 10:00 до 18:00 часова у Ректорату Универзитета у Београду (Студентски трг 1). 
 
Циљ Сајма је да помогне српским студентима и омогући им да добију све корисне информације о студијама у Француској као и о франкофоним студијским програмима  на Балкану. 
 
Сајам ће, као и претходних година, окупити представнике француских универзитета, руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану, као и све важне универзитетске актере из свих земаља домаћина.
 
Студенти могу да присуствују и тематским предавањима о могућим студијским програмима из следећих области: техничких и примењених наука, економије и менаџмента, друштвених и хуманистичких наука и француског језика, политичких наука и права.
 
Тим поводом Амбасада Француске и Француски институт у Србији покрећу нову кампању за доделу стипендија за универзитетску 2016 - 2017. годину. 
 
Искористите ову важну прилику да бисте се добро припремили за универзитетску 2016 - 2017. годину и дођите да се информишите о могућностима финансирања ваших студија у Француској. 
 
Програм Сајма можете погледати овде
 
Извор: Campus France