Бесплатне каријерне радионице за студенте

Western Balkan Alumni Association, удружење бивших студената Западног Балкана, у оквиру пројекта Јачање капацитета каријере младих организује бесплатне каријерне радионице за студенте.

Радионце су превасходно намење онима који су са западног Балкана и који су део универзитетских студија или размене провели у иностранству, али могу их похађати сви које ове теме занимају.
 
Циљ пројекта је јачање каријерних капацитета учесника, стицање менаџерских вештина важних у предузетничкој каријери и вештина које су изузетно потребне на тржишту рада.
 
Радионице ће се одржавати на српском језику, онлајн,  у периоду од 18.00 до 21.00 h. Да бисте се пријавили, потребно је да попуните пријавни формулар. Око 5 дана пред радионицу ћете добити линк путем кога ћете се прикључити догађају.
 
 
1. Вештине продаје - фазе продајног процеса – 2. 12.

- Трендови у продаји
- Личност купца и продавца
- Припрема за продају (шта имамо, шта желимо, шта купци желе….?)
- Продајне технике
Линк за пријаву можете наћи овде.
Обуку ће водити Срђан Милутиновић, HR стручњак

 
2. Припрема за интервју за посао – 6. 12.
Циљ радионице је да учесници овладају вештинама заступања код послодавца или других, како би оставили утисак најпоузданијег кандидата и повећали шансе за запослење или добијање пројеката/средстава. Учесници ће добити листу могућих питања, увежбавање најбољих одговора и начина да се одговори на питања.
Линк за пријаву можете наћи овде.
Обуку ће водити Весна Милутиновић, психолог
 
3. Технике продајне презентације – 9. 12.
- Продајна искуства
- Продајни изазови и грешке
- Постпродаја
- Мотивација
Линк за пријаву можете наћи овде.
Обуку ће водити Срђан Милутиновић, HR стручњак
 
4. Мотив постигнућа и постављање циљева - 13.12.
Учесници ће открити који су мотивациони процеси који воде до коначног циља, шта је потребно да бисмо били успешни, како мотиви и емоције функционишу на нас, технике за јачање мотивације, како поставити циљеве, поставити рокове, организовати своје време и решити одуговлачење. проблема.
Линк за пријаву можете наћи овде.
Обуку ће водити Весна Милутиновић, психолог
 
5. Video CV - 16.12.
Video CV постаје све популарнији, посебно у условима пандемије. Video CV се односи на видео снимак намењен да представи појединца будућим компанијама за запошљавање. Поред самог видеа, у позадину је могуће поставити лого, фотографије, видео, титл или текст. 
Линк за пријаву можете наћи овде
Обуку ће водити Весна Милутиновић, психолог
 
Western Balkan Alumni Association (WBAA) је удружење бивших студената Западног Балкана, који су део студија, праксе или волонтерских активности провели у некој од земаља програма Еразмус +, било као стипендиста из земаља ЕУ или ван ЕУ или као појединац који се самофинансира.