Свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца у установама чији је оснивач Град Крагујевац

Свечана додела потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца у установама чији је оснивач Град Крагујевац, а у реализацији Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу и Центра за развој каријере и саветовање студената, одржаће се у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 18. септембра 2014. године  са почетком у 14 часова.

Студентска летња стручна пракса у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца реализује се другу годину за редом. Ове године праксу је, током јула и августа месеца, успешно обавило 72 студената завршне године основних, интегрисаних и мастер академских студија следећих факултета Универзитета у Крагујевцу: Факултета инжењерских наука, Факултета педагошких наука, Правног факултета, Природно-математичког факултета, Филолошко-уметничког факултета, Факултета медицинских наука и Економског факултета.
 
Праксу у трајању од месец дана обавили су у некој од следећих институција чији је оснивач Град Крагујевац:
  1. ЈКП „ПАРКИНГ СЕРВИС“
  2. РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈА КРАГУЈЕВАЦ
  3. ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ЗА ДЕЦУ „НАДА НАУМОВИЋ“
  4. ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ „КНЕГИЊА ЉУБИЦА“
  5. ЗАВОД ЗА ХИТНУ МЕДИЦИНСКУ ПОМОЋ
  6. ДОМ ЗДРАВЉА КРАГУЈЕВАЦ
  7. КЊАЖЕВСКО-СРПСКИ ТЕАТАР
  8. ЈП ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ИЗГРАДЊУ ГРАДА КРАГУЈЕВЦА
  9. СТРУЧНА СЛУЖБА ЗАШТИТНИКА ГРАЂАНА
  10. ГРАДСКА ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА КРАГУЈЕВАЦ
  11. ГРАДСКА ПОРЕСКА УПРАВА
  12. ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД „СОЛИДАРНОСТ“
  13. ЦЕНТАР ЗА НЕГОВАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ КУЛТУРЕ „АБРАШЕВИЋ“
  14. ЈКП „ГРАДСКЕ ТРЖНИЦЕ“
  15. ГРАДСКО ЈАВНО ПРАВОБРАНИЛАШТВО
  16. БИЗНИС ИНОВАЦИОНИ ЦЕНТАР
  17. НАРОДНА БИБЛИОТЕКА „ВУК КАРАЏИЋ“
  18. АПОТЕКА КРАГУЈЕВАЦ
  19. ГРАДСКА УПРАВА ЗА ФИНАНСИЈЕ
  20. ГРАДСКА УПРАВА ЗА ПОСЛОВЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ И ОПШТЕ УПРАВЕ

Свечаној додели потврда присуствоваће, поред полазника праксе и: ментори праксе, представници Града Крагујевца, предузећа, институција и установа у којима је пракса обављана, декани горепоменутих факултета Универзитета у Крагујевцу, као и представници медија.

У име Ректорског колегијума, студентима који су обавили праксу потврде ће уручити, проф. др Снежана Соковић, проректор за наставу и студентска питања Универзитета у Крагујевцу.