Презентација AIESEC волонтерских пракси у иностранству

 

У оквиру Априлских радионица, које организује Центар за развој каријере и саветовање студената, у среду 26. априла 2017. године са почетком у 17 часова у Свечаној сали ректората Универзитета у Крагујевцу биће одржана промоција AIESEC програма волонтерских пракси у иностранству

Студенти ће на промоцији имати прилику да чују искуства својих колега који  су већ били на пракси, сазнају више о волонтерским и предузетничким праксама и направе први корак ка успешној каријери. 

Програм волонтерских пракси Global Volunteer је интернационални програм волонтирања, намењен младим људима који желе да раде на личном усавршавању и ширењу своје културе. Овај програм пракси чини мрежа пројеката широм света који се баве темама као што су мултикултуралност, толеранција, едукација младих и ширење свести о глобалним проблемима попут људских права, едукације и лидерства. Global Entrepreneur је програм стручних неплаћених пракси који омогућава младима да стекну искуство неопходно за будући посао радом у start up компанијама. Global Entrepreneur праксе омогућавају рад у ИТ сектору, маркетингу или продаји и пружају увид у рад и функционисање новооснованих компанија. 

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.