Представљање новог информативног материјала за послодавце – „Водич кроз дипломе“

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу Вас са задовољством позива на представљање новог информативног материјала за послодавце „Водич кроз дипломе“, које ће се одржати у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 12. марта 2015. године, са почетком у 11:00 часова.

„Водич кроз дипломе“ је настао као резултат заједничког рада партнера из конзорцијума Темпус пројекта „Развој каријерног вођења у циљу унапређења високог образовања у Србији“ www.careers.ac.rs, а као одговор на потребе послодаваца у погледу информација о новим студијским програмима и уопште новинама које доносе реформе високог образовања у Србији.
 
Садржај Водича има за циљ да допринесе бољој информисаности послодаваца о реформисаним студијским програмима на универзитетима у Србији и њиховом лакшем препознавању нових образовних профила и диплома својих садашњих и будућих запослених са високом стручном спремом. 
 
На скуповима ће говорити представници пројектних партнера из Јавног предузећа „Електромрежа Србије“, Студентске конференције универзитета Србије и каријерних центара универзитета, који су директно учествовали у изради Водича. Водич  тренутно садржи преко 700 чланака посвећених детаљним информацијама о студијским програмима. Надамо се да ћете препознати значај овог подухвата и да ћете се својим присуством придружити иницијативи да се учврсте постојеће и развију нове везе између универзитета и привреде.
 
Молимо Вас да потврдите своје присуство најкасније до среде, 11. марта 2015. године до 12,00 часова, путем онлајн формулара ОВДЕ.