Онлајн предавање за студенте Универзитета у Крагујевцу

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

У жељи да вам помогнемо да овладате техником писања CV-ja и што боље представите себе и своје компетенције приликом пријаве за стипендију, праксу или посао, Центар за развој каријере и саветовање студената у сарадњи са Студентским парламентом Универзитета у Крагујевцу за вас организује
 
Онлајн предавање Како написати CV
у четвртак, 21. октобра 2021. године у 12.00 часова
путем BigBlueButton платформе
 
 
Радна биографија (CV) је први документ о вама видљив послодавцу. Од квалитета CV-ја зависи да ли ћете проћи први круг селекције и бити позвани на интервју са послодавцем. Због тога је важно да се потрудите и направите добар CV, који ће бити занимљив послодавцу и издвојити вас од осталих кандидата. Његов садржај и изглед говоре о вама, о вашој личности и ставовима, а све то је послодавцима јако важно.
 
Уколико желите да сазнате све о правилима за писање биографије, добрим и лошим примерима, као и врстама радне биографије, придружите нам се на предавању.
 
Предавање ће држати представници Центра за развој каријере, а трајање предавања је сат времена. 
 
Кандидати заинтересовани за учешће на предавању морају се регистровати путем овог линка до 20. октобра 2021. до 16.00 часова.
 
Сви пријављени кандидати добиће на дан предавања, путем имејла, линк за приступ догађају.
 
Зa сва додатна питања, можете се обратити Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу путем имејл адресе razvojkarijere@kg.ac.rs.