Одржан састанак добродошлице за студенте на размени у оквиру Еразмус+ програма мобилности

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 4. марта 2021. године, одржан је састанак добродошлице за студенте са партнерских институција, који ће у оквиру Еразмус+ програма мобилности, у току летњег семестра академске 2020/21. године, похађати наставу и реализовати стручну праксу на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

Дванаест студената са партнерских универзитета из Румуније, Пољске, Бугарске, Естоније, Турске, Босне и Херцеговине и Шпаније похађаће наставу и реализовати студентску праксу на Економском, Филолошко-уметничком, Природно-математичком, Правном, Факултету педагошких наука у Јагодини и на Агрономском факултету у Чачку у току летњег семестра академске 2020/2021. године.

Студентима на размени добродошлицу на Универзитет у Крагујевцу пожелели су представници Одељења за међународну сарадњу и праћење реализације пројеката Универзитета у Крагујевцу.

Након састанка студенти су обишли Универзитетску библиотеку, Универзитетску галерију, Легат Николе Коке Јанковића, као и културно-историјске знаменитости града Крагујевца, где су се кроз причу студенти ближе упознали са историјом и културом овог дела Србије.