Драги студенти Универзитета у Крагујевцу, ако сте спремни за активно лето, размишљате о мобилности и усавршавању у иностранству, пријавите се за интензивни курс енглеског језика, за припрему за полагање тестова за неке од међународно признатих сертификата енглеског језика у ЦзРК-у.

Интензивни курс обухвата курс Енглеског језик-виши ниво Б2.

На курс језика могу се пријавити:

  • Студенти завршне године основних академских и интегрисаних академских студија, мастер студија и прве године докторских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;
  • За пријаву је потребно послати: потврду са факултета (потврда да сте студент завршне године, мастер студија и прве године докторских студија) или донети индекс на увид.

Пријаву можете послати до 24. јула 2013. године на:

razvojkarijere@kg.ac.rs (са напоменом - пријава за курс енглеског језика) или донети лично у ЦзРК (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат).

Напомена: Заинтересовани за курс енглеског језика - виши ниво Б2 полагаће улазни тест 25. јула, који је обавезан за све, како би се осигурало да сви полазници имају исти ниво знања.Курс је бесплатан. Број места је ограничен. Радиће се по литератури која се користи за припрему за полагање међународно признатих испита.

Циљ интензивног курса енглеског језика је да се помогне студентима који размишљају о мобилности и усавршавању у иностранству и да им се омогући да преко лета усаврше своје знање енглеског језика.

Настава ће се одвијати у просторијама Центра 2 пута недељно, од 30. јула до 20. октобра 2013. године.

На крају курса учесници ће полагати завршни тест и добити потврду о учествовању на интензивном курсу енглеског језика, ниво Б2.

За додатне информације, звати на: 034 300 425.