Априлске радионице: Асертивна комуникација

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу, у оквиру овогодишњих Априлских радионица, које организује Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, имаћете прилику да присуствујете панелима на тему мобилности и студија у иностранству, радионицама, презентацијама и предавањима.

 

У понедељак 24. априла 2017. године

од 14 до 16 часова

биће одржана радионица

 Асертивна комуникација

 

Самопоуздање је  полазна тачка ка испуњењу сваког животног, личног и професионалног циља. Кључно је за успешно реализовање сваког посла и представља основу за креирање свакодневног понашања и изградњу ставова према људима и животу.

Асертивно понашање представља начин да развијете самопоуздање и да стекнете веће уважавање од стране људи са којим сте у свакодневном контакту. Важно је да поштујемо себе и своје потребе, једнако као друге особе и њихове потребе. Асертивност је вештина која омогућава да се изборимо за своја права, осигуравајући да се наше мишљење и осећаји узму у обзир, а да се при том не нарушавају права других.

Кроз комбинацију кратког предавања и вежби са вама о асертивности причаће Катарина Ристић, психолог и HR консултант - Balance Consulting Крагујевац.

 
НАПОМЕНА:
Због ограниченог броја места, заинтересовани се морају пријавити путем ЛИНКА
 
 
 Радионица ће бити одржана
 
 у Центру за развој каријере и саветовање студената 
 
(Ректорат, 2. спрат, зграда између Економског и Правног факултета)